Durere în picioare-pentru rău de circulație și îngrijirea lor

Dureri de picioare slaba circulație sunt foarte frecvente în rândul populației, care se caracterizează prin lipsa de fluiditate a sângelui în aceste extremități, în cazul în care sângele este menținut la nivelul membrelor inferioare, provocând o serie de boli, de exemplu, durere, oboseală și greutate, care afectează calitatea vieții oamenilor. Principalele simptome ale lipsei circulației la nivelul picioarelor, picioare reci, crampe, greutate și răni care nu se vindeca bine, iar semnele enumerate ca fiind mai puțin grave. În timp ce simptome mai severe-aceasta este o durere la nivelul picioarelor, apariția de ulcere, dificultăți pentru a muta, vene varicoase și crampe foarte dureroase, în cazul în care unele simptome, este clasificat ca fiind foarte grea, avea picioarele violet, infecții și cangrenă.

Aceste simptome se pot atenua cu ajutorul unor remedii naturale și de o anumită îngrijire, care îmbunătățesc calitatea vieții și de a reduce disconfortul de a avea o circulatie proasta la nivelul picioarelor.

Durere în picioare-pentru o circulatie proasta, remedii naturale

Înainte de a utiliza remedii naturale pentru dureri de picioare slaba circulație, trebuie să știe care sunt cauzele acestui щекотливого stare, ca un stil de viata sedentar, sta de mult timp, nutriție proastă, frigul, stresul, Fumatul și consumul excesiv de cofeina. Ceaiul verde este unul dintre remediile naturale pentru a trata slaba circulație, pentru că el ține corpul hidratat și de a accelera metabolismul, ajută corpul să scape de grăsime, reduce nivelul colesterolului „rău” și prin puterea lor diuretic, elimină retenția de lichide și, în plus, este foarte bine, pentru a controla greutatea.

Toate băi terapeutice-este o altă alternativă naturală pentru a scoate în neregulă cu circulația la nivelul picioarelor, pentru a face acest lucru încălzit-o cratiță cu apă, se adaugă mentă proaspătă și se lasă, când apa a fost caldă, se scufundă picioarele timp de 10 minute. Suc de castravete si telina, de asemenea, eficient pentru a combate dureri în picioare de o circulatie proasta, ca are vitamine si antioxidanti, lupta cu pas crampe musculare.

Masajul terapeutic îmbunătățesc circulația corpul și de a efectua moale de masaj la picioare este ideal pentru a ușura disconfortul de la rău de circulație, să se dilueaza cu ulei esențial de levănțică ulei de nucă de cocos sau de migdale, apoi se masează picioarele. De asemenea, este recomandat să mănânce o dată sau de două de usturoi în fiecare zi, pe stomacul gol, deoarece este un aliment care stimulează fluxul de sânge a corpului, și pentru a preveni formarea de placi si previne ateroscleroza. Astfel cataplasma de argilă și alte metode pentru a trata durerile de picioare slaba circulație, cum de a îmbunătăți slaba circulație, edeme și varice, cauzate de această condiție.

Ghimbirul are recunoscute proprietati anti-inflamatorii, ce calmeaza durerea, și încă foarte util pentru săraci circulație, prin urmare, se recomandă de a face o baie pentru picioare, amesteca un sfert de rădăcină de ghimbir măcinată în doi litri de apă caldă, după ce introduceți picioarele, când apa are o temperatură bună pentru a face acest lucru. A lua o baie de ceapa este, de asemenea, un tratament natural, care poate continua, fierbere 10 litri de apă și o jumătate de kilogram de ceapa, apoi adăugați supa într-o baie sau o Cadă de baie, pentru a plonja în interior timp de 10 min, eliminând, astfel, disconfort la rău circulator.

Sfaturi pentru a calma durerea în picioare

Este recomandat să rămânem la o dieta bogată în fructe și legume, în afară de adăugarea de ghimbir, telina, ananas, patrunjel, dieta, deoarece acestea au proprietati anti-inflamatorii și diuretic, foarte bun pentru alinarea dureri de picioare slaba circulație. De asemenea, este util pentru a evita acele alimente cu conținut ridicat de grăsimi saturate și de a reduce la minimum consumul de sare.

Face exerciții de preferință, de asemenea, pentru a îmbunătăți circulația corpului, în cazul în care mersul pe bicicleta, inotul sau mersul pe jos timp de 30 de minute de exerciții bune, care este recomandat pentru a efectua. Bea multe lichide: apa, ceai verde sau sucuri naturale este ideal pentru a menține corpul hidratat, trebuie să evite să poarte în fiecare zi haine foarte strâns, pentru că acest lucru nu este bun pentru circulatia corpului.

Trebuie să știți că, în timpul verii trebuie să aibă o îngrijire specială, modul de a face stretching, pentru a îmbunătăți flexibilitatea picioarelor, bea multe lichide înainte și după antrenament; nu expune prea mult la picioare, la soare și de a schimba poziția corpului de mai multe ori, dacă aveți o mulțime de timp stând jos sau în picioare.