Trucuri pentru a avea niște picioare frumoase

Câteva picioare frumoase, moi și stilizate, nu lasă pe nimeni indiferent, și, fără îndoială, sporesc atractivitatea femeilor la maxim. În ciuda acestui fapt, nu toate avem noroc, pentru ca picioarele tale să arate perfect și pentru a obține că ea pare mai frumoasă, trebuie să acorde o atenție un pic de atenție la îngrijirea dumneavoastră în viața de zi cu zi și să nu uităm hidratarlas în mod corespunzător, o activitate simplă, care depinde în mod direct de. Dacă doriți pentru a decora picioarele tale și de a realiza, de a le face să arate întotdeauna impresionante, veți obține ceea ce ai purta, nu ratați trucuri noi, pentru a avea niste picioare frumoase în acest articol unComo.

De asemenea, v-ar putea interesa: Cum se utilizează destul de gros picioarele

Cod postal

Exfoliere si hidratare

De îndepărtare a părului

Picioarele elastic

Picioarele libere de celulita

Masaj și un Duș rece

Exfoliere si hidratare

Pielea bine hidratata si liber de escamaciones sau resequedades important, pentru a arăta mai multe picioare frumoase oricum, dar mai ales în timpul verii, când ne-am de a le preda altora. Prin urmare, este foarte important să hidrates picioare de zi cu zi, după un duș, aplicând o cremă de corp hrănitoare sau de utilizare, dacă preferați, uleiuri, cum ar fi ulei de migdale, și chiar a copilului, asigură o hidratare intensivă, decât orice altă loțiune.

Nu uitați să completați hidratare zilnic gomaj săptămânal, pentru a elimina toate celulele moarte, lăsând picioarele tale sunt mult mai moale la atingere, și salvați-le un luciu natural. Nu este nevoie pentru această sarcină recurras produse comerciale, vă puteți dezvolta propriile animalele de companie scrubs și a obține rezultate excelente în egală măsură. Pentru a găsi rețete bune în articolul Cum să faci acasă scrub pentru picioare.

De îndepărtare a părului

Deși acest lucru pare a fi o sarcină consumatoare de timp, de îndepărtare a părului-este obiectivul cheie al avea niște picioare frumoase și mereu gata pentru a arăta-le cu dvs. de îmbrăcăminte preferate. Este recomandabil să alegeți, vă sunt întotdeauna cel mai bun mod de a elimina parul pentru pielea ta, evitându-se astfel deteriorarea și irita. În prezent există metode inovatoare de a elimina parul nedorit, cum ar fi laser sau de îndepărtare a părului, dar dacă păstrați, folosind tehnici traditionale, cum ar fi ceara, rasuración sau de îndepărtare a părului de electrocutare, acest lucru va fi necesar, că aveți în minte câteva sfaturi simple, pentru că, de îndepărtare a părului poate fi de succes și nu pune în pericol starea de sănătate a pielii. Uita-te lor în următoarele articole:

Metode de epilare picioare de ceara

Metode de epilare picioare cu un cuțit

Cum să utilizați epilatorul Electric

Picioarele elastic

Practica de activitate fizică este, fără îndoială, cel mai bun remediu pentru unghii deget de la picior frumos conturat, elastic și fără nici o urmă atât de antiestética sagging. Știu, în mod constant și a fost, cel puțin 30 de minute pe zi, pentru a face un pic de activitate fizică, și rapid, și veți observa diferența. Activități, de exemplu, a alerga, a merge pe jos, o plimbare cu bicicleta, să înot, să fac cursuri de aerobic la sala de sport și așa mai departe-aceasta este cele mai bune opțiuni pentru a antrena muschii de la picioare, și pentru a atinge, care arata mult mai stilizate.

Picioarele libere de celulita

Разминайте picioarele în mod regulat te va ajuta, de asemenea, preveni apariția teribil de celulita sau coaja de portocala. Dar daca te simti deja semne de această condiție în zona gambelor sau coapselor, atunci va trebui să fac ceva, să cucerească, și să încerce să-l elimine. În afară de exerciții, aveți nevoie pentru a finaliza astfel de trucuri, cum să țină o dietă sănătoasă, bogată în fibre și potasiu, creșterea consumului de apă, încercați să nu folosiți haine prea strâns, se aplică creme de exemplare și să profite de așa-numitul masaj anticelulíticos, care mobilizează țesuturile, ajută la eliminarea toxinelor din organism, și, prin urmare, reducerea celulitei.

În articolul sfaturi pentru eliminarea celulitei puteți vedea o mulțime de informații suplimentare, pentru a face față cu această condiție.

Masaj și un Duș rece

În cele din urmă, ne confruntăm cu varice, cu condiția că, în plus, afectează sănătatea noastră, purtau de grijă, sunteți de asemenea de acord estetica picioarele noastre. Dacă veți avea de a face cu această problemă, veți fi încântați să aflați că, în prezent, puteți ascunde varicoase cu ajutorul aplicației pentru corp make-up special concepute pentru acestea, și că acestea sunt rezistente la apă, precum și prin utilizarea unor loțiuni, autobronceadoras.

În plus, puteți haide și să încerce să prevină apariția varicelor prin efectuarea unui masaj de picioare creme pentru subțiază sângele sau aplicarea jetului de apă se teme, pe picioarele timp de câteva minute în timp ce vă zilnic un Duș. Aceste acțiuni simple activa circulația sângelui și ajută scuti de sentimentul de obosit de la picioare.

Dacă doriți să citiți mai multe articole similare Trucuri pentru a avea niște picioare frumoase, vă recomandăm să intre în categoria noastră de Frumusețe și de Personal.